28.5.2015

Yeryüzünü Barış Ezgilerinin Doldurması Dileğiyle

“Barış” temasından yola çıkılarak 23 Mayıs 2015 Cumartesi günü “Maslak TIM Show Center” da İELEV Müzik Gecesi gerçekleştirilmiştir. İELEV Eğitimi Kurumları Müzik Bölümü ve öğrencilerinin bütün bir sene hazırlanarak verdikleri emeğin ürünü olan “Müzik Gecesi” nde; “İELEV Özel 125. Yıl Golden Voices of Montserrat Choir Festival Yarışma Korosu”, “Gitar Grupları”, “Keman Grubu”, “İELEV Özel Lisesi Pop - Rock Orkestrası”, “Ortaokul Pop - Rock Orkestraları”, “Flüt-Keman Grubu”, “Ritm Grupları”, “İELEV Korosu” performanslarını sergilemişlerdir. Müzik Gecesi’ ne “Hip - Hop Dans Grubu” da performansı ile ayrı bir renk katmıştır. İELEV Eğitimi Kurumları olarak “Müzik Gecesi” için tüm yıl emek veren, verdikleri emeği sahne üzerinde en iyi şekilde sunan tüm öğrencilerimizi kutluyor ve öğrencilerimizin yaşam çizgilerindeki her günün müzik tadında geçmesini diliyoruz.