Aday Öğrenci Başvurusu için Tıklayınız

Kayıt Kabul

Değerli Velimiz / Öğrencimiz

Değerli Aday Velimiz / Aday Öğrencimiz

2020-2021 Öğretim Yılı için kayıt kabullerimiz hakkında bilgiler aşağıda yer almaktadır."

Anaokuluna Öğrenci Kabulü

• Aday velimiz okulumuzla tanışmak için Aday Öğrenci Takip Sistemimize (AÖTS) kayıt olur. AÖTS  üzerinden tanıtım gününe katılım veya randevu talebini iletir. Aday Öğrenci Takip Sistemi için tıklayınız.
  • Aday öğrencilerimizin yaş dönemi ve sınıf düzeyi göz önünde bulundurularak Rehberlik Servis tarafından öğrenci tanıma görüşmeleri yapılır.
  • Başvuru sırasına ve kontenjana göre kayıt yapılır.

İlkokul ve Ortaokuluna Öğrenci Kabulü

• Aday velimiz okulumuzla tanışmak için Aday Öğrenci Takip Sistemimize (AÖTS) kayıt olur. AÖTS  üzerinden tanıtım gününe katılım veya randevu talebini iletir. Aday Öğrenci Takip Sistemi için tıklayınız.
  • Tanışmamızın ardından Öğrenciler Hazır Bulunuşluk Sınavına ve Yabancı Dil Düzey Belirleme Sınavına alınır.
  • Okulundaki başarı düzeyi göz önünde bulundurulur.
  • Duygusal ve sosyal gelişimini izlemek için Rehberlik Servisi tarafından kendileriyle öğrenci tanıma görüşmesi yapılır.
  • Öğrenci kaydı, Seviye Belirleme Sınavı ve öğrenci tanıma çalışmasının sonuçlarına göre yapılır.

İELEV Özel Lisesine Öğrenci Alımı

İELEV Özel Lisesine Kayıtlarımız MEB’in Özel Okullar için açıkladığı takvim doğrultusunda yapılacaktır.

İELEV Özel Lisemize İELEV Okulları Ortaokulları dışından gelecek öğrencilerin alımı;

• Ortaöğrenime Geçiş Sınavında her yıl belirlenecek taban puan üzerinde alacakları YEP puanına göre kontenjan dahilinde gerçekleştirilmektedir.

Randevu Talep Formu için tıklayınız.