Ödeme Seçenekleri

Aşağıda belirtilen ödeme seçeneklerini kullanarak okul ücretini ödeyebilirsiniz;

a) Peşin ödeme

Peşin ödemede uygulanacak indirim tutarı düşüldükten sonra kalan okul ücretini, anlaşmalı banka hesabımıza yatırabilir ya da online kayıt sistemimizden kredi kartınız ile tek çekimde peşin ödeyebilirsiniz. Belirtilen tarihlerden sonra peşin ödeme indirimi uygulanmayacaktır (Amex kart ile ödeme yapılamayacaktır).

Aşağıda bilgileri bulunan banka kartları ile okul ücretinin tek çekim ile peşin ödenmesi halinde banka tarafından ekstrede taksitli ödeme kolaylığı sağlanmaktadır. Kampanya detayları aşağıda yer almaktadır.

• Garanti Bankası “tek çekime 4 taksit kampanyası”, İş Bankası “tek çekime 8 taksit kampanyası”, Yapı ve Kredi Bankası “tek çekime 5 taksit kampanyası” 30 Nisan 2022 tarihine kadar devam edecektir.
  • Bu kampanyaların devamına ilişkin güncel bilgi ay sonlarında web sayfamızda paylaşılacaktır.
  • Garanti Bankasının tek çekime 4 taksit kampanyasından faydalanmak için ödeme yapmadan önce SMS gönderilmesi ya da Bonus Flash uygulamasından kampanyanın seçilmesi gerekmektedir. Garanti Bonus sahipleri için SINIF yazıp 3340’ a mesaj gönderilmelidir.
  • Diğer Banka Bonus Üye İşyeri katılımcı bankalarından kampanya katılım detayları paylaşıldığında sizlere iletilecektir.
  • Yapı Kredi Bankasının tek çekime 5 taksit kampanyasından faydalanmak için ödeme tamamlandıktan sonra kart sahibinin GSM numarasına gönderilmiş SMS’in cevaplanması gerekmektedir.
  • İş Bankası peşin alışverişlerin taksitlendirilmesi kampanyası kapsamında 1.000 - 200.000 TL(dahil) arası peşin alışverişlerde faizsiz 3-8 arası taksit seçeneği uygulanacaktır.

Taksitlendirme talebinizi;

• Maximum Mobil uygulaması üzerinden > Kartlarım > Kart işlemlerim> İşlem Taksitlendirme  veya Kartlarım> Kart Harcamalarım

• İşCep uygulaması üzerinden > Kartlar > Kredi Kartlarım> Harcamalarım

adımlarını takip ederek iletebilirsiniz.

b) Kredi kartı ile taksitli ödeme

ielevNET ya da web sayfamız üzerinden ulaşabileceğiniz Kayıt Yönetim Sistemi’nden (KYS) anlaşmalı bankaların kredi kartları ile kolay ve güvenli bir şekilde ödeme yapabilirsiniz.

Anlaşmalı Bankalarımız

1- Yapı ve Kredi Bankası

2- Garanti Bankası

3- İş Bankası

c) Banka Kredili Mevduat Sistemi (TEST Sistemi*) ile taksitli ödeme

Bu sistem ile okul ücreti ödemelerinin yapılabilmesi için mali sorumlu veli adına anlaşmalı bankamız nezdinde kredili mevduat hesabı (TEST) açılacak olup, ödemeler 2023 yılı Ocak ayında tamamlanacak şekilde aylık eşit taksitler halinde TEST hesabına yatırılacaktır. 2021-2022 eğitim-öğretim döneminde KMH/TEST ile ödeme yapan velilerimiz mevcut hesapları üzerinden güncel banka ödeme planlarını şubelerinde tanımlatarak ödemelerini yapabileceklerdir.

*TEST: Yapı ve Kredi Bankası Taksitli Eğitim Sistemi

Veli adına ilk kez TEST hesabı açılabilmesi için gerekli belgeler;

• Nüfus cüzdanı

• Banka ödeme planı

*TEST hesabı açtırmak isteyen velilerimizin okullarımızdaki kayıt sorumluları ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Not: Bu sistem ile ödeme yapmayı tercih etmeniz halinde, kayıt işlemini tamamlamak için peşinat tutarını anlaşmalı banka hesabımıza yatırmış olmanız veya Kayıt Yönetim Sistemi’nde (KYS) kredi kartı ile ödemeniz gerekmektedir.

Peşinat tutarı haricindeki diğer taksit tutarları banka nezdinde sizin adınıza açılacak olan TEST hesabına yatırılacaktır.

Merkez Öğrenci Muhasebesi ve Burs Ofisi
İlgili: Sevgi Arhan / Çiğdem Meral
Adres: İELEV Eğitim Kurumları AŞ
Tomtom Mah. Yeni Çarşı Cad. No: 32
Kat:5 Beyoğlu- İstanbul
Tel.: 0212 514 01 47 / Dahili: 112 Dahili:125
E- Posta: sevgia@ielev.org.tr, cigdemm@ielev.org.tr

İELEV Özel 125. Yıl Anaokulu / İlkokulu / Ortaokulu
İlgili: Meltem Elçi
Adres: Nişantepe Mah. Ensar Cad.
No: 4/3 B Blok Çekmeköy- İstanbul
Tel.: 0216 304 69 09 Dahili: 237