Aday Öğrenci Sistemine Giriş için Tıklayınız

Ödeme Seçenekleri

I. Ödeme Seçenekleri

Aşağıda belirtilen ödeme seçeneklerini kullanarak okul ücretini ödeyebilirsiniz;

a) Peşin ödeme

Peşin ödemede uygulanacak indirim tutarı düşüldükten sonra kalan okul ücretini, anlaşmalı banka hesabımıza yatırabilir ya da online kayıt sistemimizden kredi kartınız ile tek çekimde peşin ödeyebilirsiniz. Belirtilen tarihlerden sonra peşin ödeme indirimi uygulanmayacaktır (Amex kart ile ödeme yapılamayacaktır).

Not: Aşağıda bilgileri bulunan banka kartları ile okul ücretinin tek çekim ile pesin ödenmesi halinde banka tarafından ekstrede taksitli* ödeme kolaylığı sağlanmaktadır. Kampanya detayları aşağıda yer almaktadır.

*Garanti Bankası, İş Bankası, Yapı ve Kredi Bankası “tek çekime 5 taksit kampanyası” 31 Mart 2021 tarihine kadar devam edecektir.

Bu kampanyaların devamına ilişkin güncel bilgi ay sonlarında sizlerle paylaşılacaktır.

1. Yapı ve Kredi Bankası Kredi Kartları
  2. Garanti Bankası Kredi Kartları
  3. İş Bankası Kredi Kartları

b) Kredi kartı ile taksitli ödeme

Okul ücreti 128 bit şifre ile güvence altına alınmış web sayfamızdan anlaşmalı bankalarımızın kredi kartları ile kolay ve güvenli bir şekilde ödenebilir.

Anlaşmalı Bankalarımız

1. Yapı ve Kredi Bankası
  2. Garanti Bankası
  3. İş Bankası

c) Banka Kredili Mevduat Sistemi (TEST Sistemi*) ile taksitli ödeme

Bu sistem ile okul ücreti ödemelerinin yapılabilmesi için mali sorumlu veli adına anlaşmalı bankamız nezdinde kredili mevduat hesabı (TEST) açılacak olup, ödemeler 2022 yılı ocak ayında tamamlanacak şekilde aylık eşit taksitler halinde TEST hesabına yatırılacaktır. 2020-2021 eğitim-öğretim döneminde KMH/Test ile ödeme yapan velilerimiz mevcut hesapları üzerinden güncel banka ödeme planlarını şubelerinde tanımlatarak ödemelerini yapabileceklerdir.

*TEST: Yapı ve Kredi Bankası Taksitli Eğitim Sistemi

Veli adına ilk kez TEST hesabı açılabilmesi için gerekli belgeler;

• Nüfus cüzdanı
  • Banka Ödeme Planı

*TEST hesabı açtırmak isteyen velilerimizin okullarımızdaki kayıt sorumluları ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Not: Bu sistem ile ödeme yapmayı tercih etmeniz halinde, kayıt işlemini tamamlamak için peşinat tutarını anlaşmalı banka hesabımıza yatırmış olmanız veya online kayıt sisteminden kredi kartı ile ödemeniz gerekmektedir.

Peşinat tutarı haricindeki diğer taksit tutarları banka nezdinde sizin adınıza açılacak olan TEST hesabına yatırılacaktır.

II. İletişim Bilgileri

Merkez Öğrenci Muhasebesi ve Burs Ofisi