Randevu Talep Formu

İELEV Özel İlkokulu/Ortaokulu - Cağaloğlu  görüşme talepleriniz için lütfen sayfamızdaki Randevu Talep Formunu doldurunuz.

İELEV Özel 125. Yıl Anaokulu / İlkokulu / Ortaokulu- Çekmeköy görüşme talepleriniz için Tanıtım Günümüze bekleriz. Tanıtım Günü Kayıt Formu için tıklayınız.

Değerli Anneler ve Babalar,

İELEV Okullarını yakından tanımak ve yüz yüze görüşmek için Randevu Talep Formunu doldurabilirsiniz.

Not:

• İELEV Özel İlkokulu / Ortaokulu, Cağaloğlu 1,2,3,4,5,6.sınıf kontenjanlarımız dolmuştur, ilginiz için teşekkür ederiz.
    7. ve 8. sınıflara başvuru halinde Almanca bilgisi gerekmektedir.
  • İELEV Özel 125. Yıl İlkokulu - Çekmeköy 3.sınıf kontenjanımız dolmuştur, ilginiz için teşekkür ederiz.

Sorularınız  için bizimle İletişim'e geçebilirsiniz.

En kısa sürede size geri dönüş yapılacaktır.

Saygılarımızla,
İELEV Okulları

İELEV Okulları, İstanbul Erkek Liseliler Vakfı resmi kuruluşudur.

Aday Velinin Bilgileri
-- Lütfen önce okulu seçiniz --
  Randevu talep formunda paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine, korunmasına ve gerektiğinde aktarılmasına açıkça rıza gösteriyorum.

Velisi olduğum aday öğrenciye ilişkin olarak, randevu talep formunda paylaştığım kişisel verilerin işlenmesine, korunmasına ve gerektiğinde aktarılmasına açıkça rıza gösteriyorum.
  •  İELEV Okulları “Apple Distinguished School” Oldu