Okul Aile Birliği

Hakkımızda

İELEV Özel Lisesi Okul Aile Birliğimiz, Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği gereği 24.10.2023 tarihinde toplanan Genel Kurul sonucunda seçilerek göreve başlamıştır.

Birliğimizin en temel hedefi; çağdaş dünya bilincinde, Atatürk’ün gösterdiği yolda, yaratıcı düşünceye sahip, geleceğin değişimini yönlendirecek bireylerin yetişmesi esnasında okul yönetimi, öğretmenler, veliler ve aileler arasında sürekli iletişimi sağlamak, okulumuzun amaç ve hedeflerini geliştirmesine yardımcı olmak, çocuklarımızın başarı ve bilgisini arttırmaya yönelik mevcut sosyal, kültürel faaliyetlere zenginlik katmak ve bunu destekleyen çok yönlü çalışmalar yürütmektir.

2023-2024 İELEV Özel Lisesi Okul Aile Birliği Üyeleri

Yönetim Kurulu Asil

Ali Mete Kurt - Okul Aile Birliği Başkanı
Filiz Akman - Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı
Arzu Bozkurt Albuyur - Sayman
Özgül Demirkol - Yazman
Emine Demirci - Asil Üye
Hatice Demirezen - Asil Üye

Denetleme Kurulu

Süheyla Kütük - Asil Üye
Nagehan Kutlutürk - Yedek Üye

Hedeflerimizi gerçekleştirirken en büyük desteğimizin İELEV velileri olacağına yürekten inanan Okul Aile Birliğimiz aylık toplanır.

Aylık toplantı tarihleri aşağıdaki gibi belirlenmiş olup, değişiklik olması halinde toplantı davetiyle bildirilecektir:

Her İELEV Özel Lisesi velisi, Okul Aile Birliği’nin doğal bir üyesidir.

Her türlü öneri ve sorularınız için e posta adresimiz:
ielevliseoab@ielev.k12.tr