Haberler< Geri dönün

21.5.2018

Yalnız Değilsiniz, Biz Sizinleyiz!

İELEV Özel Lisesi sadece akademik yönü güçlü öğrenciler değil aynı zamanda toplumun ve çevrenin ihtiyaçlarına duyarlı, sorumluluk duygusu ile eyleme geçen öğrenciler yetiştirmeyi kendine hedef edinmiştir.

Bu amaçla lisemiz öğrenci ve öğretmenleri, IB-CAS programı çerçevesinde geleneksel sponsorlu yürüyüşlerini 18 Mayıs Cuma günü Beykoz Cumhuriyet köyü yürüyüş parkurunda gerçekleştirdiler.

Öğrenci ve öğretmenlerimiz, hep birlikte yürüyüş yaparak hem sağlıklı bir gün geçirdiler, hem de takım halinde hareket ederek sosyal yardımlaşma bilincine sahip olduklarını bir kez daha gösterdiler. Bu yolla, yardıma ihtiyacı olanların hayatını kolaylaştırmak için güzel bir adım atarak onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek istediler.

Geleneksel sponsorlu yürüyüş aktivitemizde öğrenciler  belirledikleri ve amaçları doğrultusunda ikna ettikleri sponsorlarından her kilometre için belirli miktar para toplayarak yine kendilerinin belirlediği bir sosyal yardım kuruluşuna kazandıkları parayı bağışladılar. Hedeflerini gerçekleştirmek konusunda çok heyecanlı olduğunu gördüğümüz öğrencilerimiz, yürüyüşün hemen ardından sponsorları ile bir araya gelmeye başladılar.

Öğrencilerimize IB Öğrenen profilinde yer alan bilgili, düşünen, iletişim kuran, ilkeli, duyarlı, dengeli ve dönüşümlü düşünen gibi özellikleri aktivite süresince başarıyla sergiledikleri için teşekkür ediyoruz.


Foto Galeri