29.9.2021

Tok Sergimiz

29 Eylül 2021 Çarşamba günü TOK Sergimizi gerçekleştirdik. İlk defa bu sene TOK sunumları yerine bir sergi gerçekleştirildi. Bu serginin amacı seçilen araştırma sorusu ile hayatımızın içinden seçtiğimiz üç objeyi gerçek hayat bağlamında açıklamaktı. Sergimiz üç ders saati sürdü. İlk ders saatinde sunumlarımızı gerçekleştirebilmek amacıyla, sergi alanını seçtiğimiz objeler ve bağlamında yazdığımız yazılar öne çıkacak şekilde kurduk. Daha sonrasında bu dersi yeni almaya başlayan on birinci sınıftan arkadaşlarımız bizi ziyaret ederek fikir sahibi olma şansı buldular. Bizim sergilerimizi gezerek ve notlar alarak kendilerini önümüzdeki seneye hazırlamaya başladılar. Bu serginin özel olmasının sebeplerinden biri bu konuda deneyim kazanmış biz DP2 öğrencilerinin edindiği bilgileri daha bu yola yeni çıkmış DP1 öğrencilerine aktarmasıdır. Pek çok bilgi paylaşımı yaptığımız, öğretmenlerimiz ve öğrenci arkadaşlarımızla keyifli vakit geçirdiğimiz başarılı bir sergi hazırlamış olmaktan dolayı gurur duyuyoruz.