21.5.2022

Psikoloji Söyleşileri Etkinliği 21 Mayıs 2022 Tarihinde Gerçekleştirildi

İELEV Özel 125. Yıl Anaokulu, İELEV Özel 125. Yıl İlkokulu / Ortaokulu ve İELEV Özel Anadolu Lisesi işbirliğinde gerçekleştirilen “Pedagoji Okulu” çalışmaları kapsamında düzenlenen “Psikoloji Söyleşileri” etkinliği “Öz Şefkatli Bilinçli Farkındalık” teması ile gerçekleştirildi.

Eğitim Danışmanı Sosyolog Esra Keskin’in konuk olduğu etkinlikte öz şefkat ve bilinçli farkındalık kavramları üzerinde durulurken katılımcıların kendilerini yargılamadan hem kendilerine hem de çocuklarına hoşgörülü olabilmelerinin yaratacağı kazanımları fark etmelerine yardımcı olacak noktalardan bahsedildi. Değerli fikirlerini bizlerle paylaştığı için Eğitim Danışmanı Sosyolog Esra Keskin’e ve katılımlarından dolayı tüm velilerimize teşekkür ederiz.