Haberler< Geri dönün

23.1.2019

Öğrencimiz Peri Tüfekçi Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali’nde

24-25 Aralık 2018 tarihlerinde, Erzurum’da gerçekleştirilen “EYOF” (European Youth Olympic Festival) milli takımı seçmelerine katılan ve bu seçmelerden birincilik ile çıkan  İELEV Özel Lisesi öğrencimiz Peri Tüfekçi  9-16 Şubat 2019 tarihleri arasında Saraybosna ve Doğu Saraybosna’da gerçekleştirilecek olan Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali’nde ülkemizi temsil etme hakkını elde etti.

Olimpiyat ruhunun temel alındığı ve Avrupa’nın gençler için en büyük, çoklu spor organizasyonu olan Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali’nde (European Youth Olympic Festival) bu yıl sekiz farklı spor dalında, elli farklı Avrupa ülkesinden, yaklaşık bin beşyüz sporcu yarışacak.Şubat ayında gerçekleşecek olan bu organizasyonda  okulumuzu ve ülkemizi temsil edecek olan öğrencimiz Peri Tüfekçiyi bir kez daha kutluyor ve başarıların devamını diliyoruz.