12.3.2024

Öğrencilerimiz G-MUN Konferansında

İELEV Özel Lisesi G-MUN Kulübü öğrencilerimiz, 6-12 Mart 2024 tarihleri arasında Almanya'nın Kiel şehrinde düzenlenen G-MUN konferansına katıldılar. Uluslararası ilişkilerin karmaşıklığını deneyimlemek ve çeşitli ülkeleri temsil ederek küresel meseleleri tartışmak için gençlerin bir araya geldiği bu platformda öğrencilerimiz fikirlerini sunma imkânı buldu. Kiel'deki parlamento binasında yılda bir kez düzenlenen MUN-SH etkinliğine katılan öğrencilerimiz, liderlik ve iletişim becerilerini geliştirirken uluslararası alanda etkin bir rol oynama deneyimi de yaşadılar. Öğrencilerimize rehberlik eden Almanca Öğretmenimiz Fatma Şule Kural’a ve G-MUN Kulübü öğrencilerimize emekleri için teşekkür ederiz.