Haberler< Geri dönün

20.6.2018

Öğrencilerimiz Bu Yıl da Esu’da (European Speaking Union) Yerlerini Aldılar

Lisemizde arzu eden öğrencilerimiz; İngilizce konuşma, kendi fikirlerini akıcı ve doğru bir şekilde ifade edebilme ile münazara yapabilme becerilerini geliştirmek amacıyla her yıl ESU’nun Debate Academy – Turkey isimli çalıştayına katılırlar. Bu program, her sınıf seviyesinden lise öğrencileri için prestijli eğitim kurumlarının katıldığı bir eğitimdir. Çalıştay, yurt içi ve dışından katılan en iyi mentorların konuşmalarını, onlarla bireysel konuşma ve münazara aktivitelerinde birlikte çalışabilme imkânını, onlar tarafından değerlendirilme ve geri bildirim alma aşamalarını kapsamaktadır. Bu yıl 9-12 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen etkinliğe İlayda Çilden, Defne Soykan, Derin Alkoç ve Arda Başer isimli öğrencilerimiz katılarak dil gelişimlerine katkıda bulunmuşlardır. Son derece yoğun bir tempoda geçen bu çalışmaya katılan öğrencilerimizi gösterdikleri azim için tebrik ediyoruz.