20.3.2024

Müzik Yarışması’nda Büyük Başarı

İELEV Özel Lisesi öğrencilerimizden büyük başarı! 9. sınıf öğrencimiz Arya Bingöl, 11. sınıf öğrencimiz Doğukan Özkaba ve 10. sınıf öğrencimiz Kuzey Koçdemir 14-20 Mart 2024 tarihlerinde Milano’da düzenlenen “Jugen Muzisiert” yarışmasına katıldılar. “Müzikal” kategorisinde Arya Bingöl üçüncülük ödülünü, Doğukan Özkaba ve Kuzey Koçdemir ise “Pop-Bas” kategorisinde birincilik ödülünü kazanarak büyük bir başarıya imza attı ve yarışmanın Almanya’da düzenlenecek final etabına katılmaya hak kazandılar. Müzik öğretmenlerimiz Mete Ortaç ve Andreas Metzler jüri üyesi olarak yarışmada görev aldı. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi bu harika performans için tebrik ediyoruz ve final etabında başarılar diliyoruz.