Haberler< Geri dönün

25.2.2015

Lise Masa Tenisi Takımımız İlçe 3.’sü

İELEV Lisesi genç erkekler masa tenisi takımımız, 24.02.2015 Salı günü Çekmeköy İlçesi'nde düzenlenen liseler arası masa tenisi turnuvasına katıldı. Lisemizi bu turnuvada hazırlık sınıflarımızdan Ant Bora Uluocak, Mert Atikeler, Ozan Dağ ve Bora Aybey temsil ettiler. İlk turda yaptıkları iki maçı da 3-0 kazanarak grubunu lider olarak tamamlayan okul takımımız son 8 takım arasına kaldı. Bu eleme turunu da 3-1’lik skorla geçen öğrencilerimiz yarı finale kaldılar. Yarı finalde çok çekişmeli geçen müsabakayı güçlü rakibine 3-2 kaybeden takımımız daha sonra 3.'lük 4.'lük maçını da, çok başarılı bir performans sergileyerek 3-2 kazandı. Okul takımımız Çekmeköy İlçesi'ndeki liseler arasında düzenlenen bu turnuvayı üçüncü olarak tamamladı ve ilk defa katıldığı bu turnuvada önemli bir başarı kazandı.

Öğrencilerimizi göstermiş oldukları performanslardan dolayı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.