Haberler< Geri dönün

9.12.2014

Lise Hazırlık Sınıfı Öğrencilerimiz Okudukları İngilizce Hikaye Kitaplarının Sunumunu Gerçekleştirdiler

İELEV Özel Lisesi hazırlık sınıfı öğrencilerimiz, okudukları İngilizce kitapları farklı aktivitelerle sundular. Yeni bir dil öğrenirken kitap okumanın önemine de inanmış olan öğrencilerimiz ilk çeyrek dönem tatilini İngilizce hikâye kitapları okuyarak ve okudukları kitaplarla ilgili farklı çalışmalar yaparak geçirdiler. Bazı öğrencilerimiz okudukları hikâye kitaplarının içindeki karakterlere bürünüp röportaj verirken bazı öğrencilerimiz kendilerini videoya çekerek kitap eleştirmeni olmayı tercih etti. Bazı öğrencilerimiz de hikâyeleriyle ilgili blog sayfası, diorama (kutu içine en önemli sahnenin maketinin hazırlanması ve yazılı olarak anlatılması) ile gazete ve resimli kitaplar hazırladılar. Dil öğrenmenin farklı yöntemlerini deneyimlemeye devam eden öğrencilerimiz bu çalışmadan çok zevk aldıklarını ifade ettiler.