Haberler< Geri dönün

24.2.2020

Latife Tekin ile Berci Kristin Çöp Masalları ve Roman Üzerine

Türk edebiyatının en önemli ve özgün yazarlarından biri olarak değerlendirilen Latife Tekin’i okulumuzda ağırladık. 10. sınıflarda işlenen Berci Kristin Çöp Masalları romanı bağlamında okulumuza davet ettiğimiz Latife Tekin ile 24 Şubat 2020 tarihinde romanları ve edebiyat üzerine bir söyleşi yaptık. Latife Tekin’i tanıtan sunum ile başlayan program, 10. sınıf öğrencilerimizden Kaan Baysal’ın piyano dinletisi ile devam etti. Daha sonra öğrencilerimiz Ege Son, Ayşe Bakış,Deniz Yiğit Karagöz, Ege Haluk Sert’in romandan karakterleri canlandırdıkları kısa bir program gerçekleşti. Öğrencilerimizin sorularıyla devam eden söyleşide Latife Tekin, eserlerini, biriktirdiklerini, biriktireceklerini, büyülü dilini kısacası yüreğini paylaştı bizlerle. Sevgili Latife Tekin’e bizimle birlikte olduğu için teşekkür ediyoruz.