20.1.2022

Kariyer Günleri 18-19-20 Ocak

İELEV Özel Lisesi Kariyer Günleri, 18,19 ve 20 Ocak tarihlerinde 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerimizin katılımıyla online olarak gerçekleştirildi. Kariyer günlerinin ilk gün konuğu ve ana konuşmacısı Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, “Değişen Dünyada Meslekler ve Kariyer Fırsatları” başlıklı konuşmasıyla öğrencilerimize başarılı ve mutlu bir gelecek planlaması için önerilerde bulundu.

19 ve 20 Ocak tarihlerinde ise öğrencilerimiz ilgi alanlarına yönelik olarak düzenlenen paralel oturumlara katıldılar. Aralarında velilerimizin, İELEV mezunlarının ve akademisyenlerin bulunduğu kariyer odalarında öğrencilerimiz 22 bölüm ve meslekle ilgili bilgi sahibi oldu.

Öğrencilerimizin kariyer yolculuğuna destek olmak amacıyla Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü ve KAYAB (Kariyer ve Yaşam Becerileri) Ofisi işbirliğiyle düzenlenen kariyer günlerinde yükseköğretim programlarının yanı sıra geleceğin iş dünyası ve kariyer olanakları ile ilgili paylaşımlar yapıldı.