Haberler< Geri dönün

14.4.2015

İELEV Özel Lisesinde “Dünya Sanat Günü” Öğrencimiz Birsu Alkoçoğlu’nun Resim Sergisi ile Başladı

İELEV Özel Lisesi öğrencimiz Birsu Alkoçoğlu, yedi yaşında resim eğitimi almaya başlamış olup resim eğitiminin  ilk yıllarında kolaj, yağlı pastel, sulu boya ve tual üzerine yağlı boya resimleri yapmıştır. Farklı bir bakış açısı ve yaratıcılığı olan genç sanatçı adayımız bu sergisinde kişiliği gibi çok renkli çalışmalara imza atmıştır. Öğrencimiz; ürünlerinde kara kalem desen, yağlı pastel ve karışık tekniklere yer vermiştir. Öğrencimizin eserleri 17 Nisan 2015 Cuma gününe kadar İELEV Özel Lisesi Çok Amaçlı Salonunda sergilenmeye devam edecektir.

Görsel Sanatlar Bölümü olarak öğrencimizi tebrik eder, öğrencimizin başarılarının devamını dileriz.