Haberler< Geri dönün

16.3.2019

İELEV Özel Lisesi Öğrencileri Nesin Matematik Köyünde

Hazırlık, 9 ve 10. sınıf öğrencilerimiz ile 8-10 Mart 2019 tarihlerinde İzmir-Şirince’deki  Nesin Matematik Köyüne gezimizi gerçekleştirdik. Bu gezimizde öğrencilerimiz, Türkiye’nin değerli akademisyenlerden dersler aldılar. Matematiksel düşünebilme, soyutlama, çıkarım yapma, sonuçları öngörme, modelleme ve planlama becerileri geliştirme fırsatını elde eden öğrencilerimiz, doğal yaşam ortamında üç güzel gün geçirdiler.

Prep. year, Year 9 and 10 students visited Nesin Matematics Village, Şirince between 8-10 March 2019. The students got the opportunity to study with distinguished academics from Turkey. In the lessons, they had the opportunity to develop their mathematical thinking, abstraction, reasoning, prediction of results, modelling and planning skills.