Haberler< Geri dönün

19.10.2018

İELEV Özel Lisesi Öğrenci Meclisi Başkanlık Seçimleri Yapıldı

İELEV Özel Lisesi Öğrenci Meclisi adayları, 11 Ekim 2018 Perşembe günü arkadaşlarına seçim öncesi tanıtım konuşmalarını yaparak seçildikleri takdirde gerçekleştirecekleri çalışmalardan bahsettiler.

12 Ekim 2018 Cuma günü 08.10’da başlayan Okul Öğrenci Meclisi sınıf temsilcilerinin birebir destek verdiği seçimlerde Öğrenci Meclisi Başkanlık Seçimleri son derece demokratik bir atmosferde gerçekleşti. Tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz oylarını kullandıktan sonra sandık kurulu, oyları tek tek sayarak 11A Sınıfından Kaan Burç Gürbüz’ün İELEV Özel Lisesi Öğrenci Meclis Başkanlığına seçildiğini duyurdu.

İELEV Özel Lisesi Öğrenci Meclisi Başkanlığı seçim sonuçları ,12 Ekim 2018 Cuma günü yapılan Bayrak Töreni’nde ilan edildi. Meclis Başkanı Kaan Burç Gürbüz’ün teşekkür konuşmasının ardından Okul Müdürümüz Sayın Gülseren Aslan, tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize yarattıkları olumlu seçim atmosferi ve emeklerinden dolayı teşekkür etti.