Haberler< Geri dönün

18.12.2018

İELEV Özel Lisesi Duke of Edinburgh Ödül Programının Altın Kategorisinde Ödül Aldı

İELEV Özel Lisesi 12. Sınıf GIB öğrencileri Orhun POLAT ve Ozan DAĞ, 130'dan fazla ülkede uygulanan Türkiye İnsan Kaynakları Vakfı (TİKAV) temsili altında gerçekleştirilen 14-24 yaş aralığındaki gençlere yönelik kişisel gelişim programı Edinburgh Dükü Uluslararası Ödül Programı’nı tamamladılar ve “Altın Ödül”leri ve sertifikalarını İngiltere İstanbul Başkonsolosu Sayın Judith Slater’den 5 Aralık 2018’de İstanbul Birleşik Krallık Başkonsolosluğunda aldılar.

Akademik çalışmaların yanı sıra okul saatleri dışında da beceri geliştirmeye, spora, zayıf ve güçlü yönlerini keşfetmeye, kendilerine belirledikleri yeni mücadelelerle baş etmeye, planlama yapmaya ve iş birliği içinde çalışmaya ayırdıkları zaman ile bireysel gelişimlerine büyük bir yatırım yapan öğrencilerimizi kutluyor, okulumuzu başarı ile temsil ettikleri için teşekkür ediyoruz.