Haberler< Geri dönün

8.9.2014

İELEV Özel Lisesi Açıldı!

8 Eylül 2014 Pazartesi günü İELEV Özel Lisesi açılışını Orhan Öcalgiray Konferans Salonu’ nda yapılan törenle büyük bir gururla gerçekleştirdik.

İELEV Özel Ortaokulu öğrencilerinin “Kurum Tarihçesinin Canlı Performansla Aktarımı”  adlı sunumuyla başlayan açılış törenimiz; İELEV Özel Lisesi Müdürü Sayın Tekin Baransel, Eğitim Direktörümüz Sayın Bahar Ulusoğlu Emek, Yönetim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Sayın Ata Anıl, İstanbul Lisesi Almanca Eski Bölüm Başkanı Sayın George Michael Schopp, Almanya Federal Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Sayın Jutta Wolke, Millî Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Sayın Ömer Faruk Yelkenci’ nin konuşmaları ile devam etmiştir. Ardından 7B sınıfı öğrencimiz Defne Selen Akdemir’ in keman dinletisi ve 42. İstanbul Müzik Festivali’ nin “Genç Solisti” unvanını alarak okulumuzun gururu olan 6D sınıfı öğrencisi Kaan Baysal’ ın piyano dinletilerine yer verilmiştir.

Açılış programımız temsilî okul zilinin çalması ve öğrencilerimizin sınıflarına girmesiyle sona ermiştir.