21.6.2021

İELEV Özel Lisesi 2020 - 2021 Sene Sonu Sanal Sergisi

Sevgili İELEV Ailesi,

İELEV Özel Lisesi Fotoğrafçılık Kulübü öğrencileri olarak, yıl içerisinde çektiğimiz fotoğraflardan gerçekleştirdiğimiz “Doğal Yaşam Alanı” temalı sanal sergimizi 19 Mayıs’ta ziyaretçilerimizin beğenisine açtık. Bugüne kadar sergimiz; 200’e yakın sanatsever izleyiciye ev sahipliği yaptı. Okulumuzun bize kattığı IB öğrenen profili yardımıyla, araştıran ve sorgulayan öğrenciler olarak; kulüp başkanı Ece Elmasulu ve kulüp başkan yardımcısı Defne Rona başkanlığında ve 30 kulüp üyemizin katılımı ile bir sosyal yardım projesi tasarladık.

Projemizi Okul Aile Birliği’nin destekleri ile 19 Mayıs- 10 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirdik. Sosyal yardım kampanyamıza katılarak sergideki 49 fotoğrafı ve 25 ayraç setini satın alan bağışçılarımız; Anadolu’daki 12 öğrencinin bir yıllık eğitim masrafını karşıladılar. Kampanyanın  gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkürler. Başta okulumuzun velileri ve Okul Aile Birliği olmak üzere sosyal yardım kampanyamıza katılıp öğrencilerimize destek ve geleceğe umut  olan  herkese minnet duyuyoruz.

Sergimizi aşağıdaki linki kullanarak ziyaret edebilirsiniz.
İELEV Fotoğrafçılık Kulübü