27.4.2024

İELEV Okulları 8. Sınıf Velilerine Özel Tanıtım Günümüzü Gerçekleştirdik

İELEV Özel Lisemizde 27 Nisan 2024 tarihinde 8. sınıf velilerimiz için Tanıtım Günü gerçekleştirildi. 8. sınıf öğrencilerimiz LYU* (Lise Yeterlilik Uygulaması) sınavında ter dökerken, velilerimiz için iki oturumdan oluşan bir tanıtım programı hazırlandı.  İlk oturum, İELEV Yönetim Kurulu Başkanımız Dr. Seda Çelik Teker’in açış konuşmasıyla başladı. Lise Müdürümüz Selmin Köksel’in okulumuzla ilgili genel bilgilendirmesinden sonra 11 ve 12. sınıf Müdür Yardımcımız Defne Döş, hazırlık sınıfından 12. sınıfa kadar olan akademik süreç ve okul yaşamıyla ilgili bilgiler verdi. İkinci oturumda öğrencilerimiz “GIB Öğrencisi Olmak” başlıklı programda, okul yaşamını kendi deneyimlerinden yola çıkarak tanıttılar. Programdan sonra velilerimiz için Okul Turu gerçekleştirildi.

*Bu sınav, ölçme değerlendirme alanında Türkiye’de önde gelen akademisyenler tarafından geliştirilmiş bir genel yetenek sınavıdır.