14.3.2024

Görsel Sanatlar Öğrencilerimiz ARTER'de

İELEV Özel Lisesi Görsel Sanatlar öğrencilerimiz, 14 Mart 2024 tarihinde ARTER’de “Kendi Gölgesinde”, “Farz Et Ki Sen Yoksun” ve “Glossolalala” çağdaş sanat sergilerini gezdiler. Öğrencilerimiz bu geziyle modern sanatı tanımanın ve güncel kültür-sanat nesnelerini bilinçli olarak incelemenin tadını çıkardılar.  Sergiyi, sergi rehberiyle gezen öğrencilerimiz sanatçılar ve eserleri hakkında bilgilendiler. Yaratıcı Tasarım Kulübü öğrencilerimiz gelecekte üreticileri eserlerine ilham olacak yeni fikirlerle karşılaştılar. Fotoğraf Kulübü öğrencilerimiz ise eserlerin ve mekânın yaratıcı fotoğraflarını çekerek kendilerini geliştirdiler. Geziyi düzenleyen Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Nurhan Yapıcı’ya teşekkür ederiz.