15.3.2024

GIB Night Düzenledik

İELEV Özel Lisemizde 15 Mart 2024 tarihinde 10. sınıf öğrencilerimiz ve velilerimiz için  “GIB Night” düzenledik. Müdür Yardımcımız Defne Döş ve IB Koordinatörümüz Doruk Karabulut 11. sınıf öğrencilerimize ve velilerine genel hatlarıyla iki yıllık IB müfredatını ve sürecini anlattı. Ardından Yurt Dışı Eğitim Danışmanımız Betül Sakınır ve Rehberlik-Psikolojik Danışmanlık Bölüm Başkanımız Begüm Mutlu Erbil bu süreçte öğrencilerin dikkat etmesi gereken unsurları velilerimize açıklayıp bugüne kadar yapılan çalışmalardan örnekler verdiler. Daha sonra eş zamanlı devam eden oturumlarda, ders  öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz kendi derslerinin içeriğini ve seviye farklılıklarını, IB’nin CAS, TOK ve Bitirme Tezi elementlerini tanıtarak velilerimizden gelen sorulara cevap verdiler. 11. sınıf IB öğrencilerimiz de tanıtım sürecine dâhil olarak öğretmenlerine yardımcı oldular. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.