16.6.2022

Fotoğraf Kulübü - Sosyal Yardım Kampanyası

İELEV Özel Lisesi Fotoğraf Kulübü öğrencileri, yıl içerisinde çektiğimiz fotoğraflardan gerçekleştirdiğimiz “Doğal Yaşam Alanı” temalı sanal sergisini 19 Mayıs’ta ziyaretçilerimizin beğenisine açtı. Bugüne kadar sergi; 500’e yakın sanatsever izleyiciye ev sahipliği yaptı. Okulumuzun öğrencilerimize kattığı IB öğrenen profili yardımıyla, araştıran ve sorgulayan öğrenciler olarak; kulüp başkanı Defne Rona ve kulüp başkan yardımcısı Efe Barutçugil başkanlığında ve 25 kulüp üyesinin katılımı ile bir sosyal yardım projesi tasarlandı.

Projemizi İELEV Özel Lisesi Okul Aile Birliği’nin destekleri ile 19 Mayıs- 16 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirildi. Sosyal yardım kampanyasına katkıda bulunan bağışçılarımız; Anadolu’daki 7 öğrencinin birer yıllık eğitim masrafını karşıladılar.

Başta okulumuz İELEV Özel Lisesi Okul Aile Birliği ve velileri olmak üzere sosyal yardım kampanyamıza katılıp öğrencilerimize destek ve geleceğe umut  olan herkese minnet duyuyoruz.

Sergimizi aşağıdaki linki kullanarak ziyaret edebilirsiniz.