Haberler< Geri dönün

6.2.2020

Erasmus Plus

İELEV Özel Lisesi 11. sınıf öğrencileri Eda Nil Taşcı, İdil Akdemir, Dilara Balcı, Zeynep Köksal 6 Şubat 2020’de  “Erasmus Plus” kapsamında bir CAS projesi olarak İELEV 125.Yıl 3.sınıf öğrencileri ile işbirliği yaptılar. Kendi yazmış oldukları çocuk oyunlarını sınıfta çocuklarla oynayıp, senenin başında yurtdışından gelen Erasmus Plus Projesi ortak okul öğrencileri ile yazmış oldukları tiyatro oyunlarından bir tanesini 3.sınıf öğrencilerine sundular. Bu gösteriden zevk alan 3. sınıf öğrencileri de önceki sene çalıştıkları kendi tiyatrolarını 11. sınıf öğrencilerimize sundular. Zamanın sonuna doğru yaklaşırken 11. sınıf öğrencilerimiz öğrencileri, arkadaşlarıyla geçirdikleri zamandan daha çok keyif almaları amacıyla yazmış oldukları, içi yepyeni oyunlarla dolu olan oyun kitapçığını öğrencilerimize hediye ettiler. Bütün öğrencilerimizi bu güzel çalışmadan dolayı tebrik ediyoruz.