24.9.2021

Dr. Güniz Sertel ile Katip Bartleby’e Üniversiteli Bir Bakış

İstanbul Üniversitesi, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Ana Bilim Dalı akademisyenlerinden Sayın Dr. Güniz Sertel ile yazar buluşmaları bağlamında 24 Eylül 2021 Cuma günü “Katip Bartleby’e Üniversiteli Bir Bakış” başlıklı çevrimiçi bir etkinlik gerçekleştirdik. 12. Sınıf öğrencilerimiz ile daha önce üzerine çalıştığımız, Amerikan edebiyatının yapı taşlarından biri olan Herman Malville’in Katip Bartleby isimli eseri hakkında analizlerini ve bilgilerini bizlerle paylaşan Sertel, öğrencilerimizle eserdeki eleştiriler ve semboller hakkındaki analizlerini paylaştı. Öğrencilerimizin esere dair soruları söyleşiye renk kattı. Yol gösterici ve zihin açıcı fikirlerini bizimle paylaşan Dr. Güniz Sertel’e çok teşekkür ediyoruz.