Haberler< Geri dönün

2.11.2018

Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 95. Yılını Özel İELEV Eğitim Kurumları Olarak Coşkulu Bir Şekilde Kutladık

29 Ekim 2018 Pazartesi günü Maslak TİM Show Center'da gerçekleştirdiğimiz ana teması “Gençlerimiz, Eğitim, Genç Cumhuriyetin Aydınlık Fikirli Gençler Yetiştirmede İzlediği Yol ve Yaptığı Fedakarlıklar” olan törende Cumhuriyetimizin 95. yılını coşkuyla kutladık.

 İELEV Özel  Lisesi öğrencileri Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün  aydınlattığı  yolda ilerlediklerini, cumhuriyetimizin değerlerine sahip çıktıklarını bir kez daha gösterirlerken, törenimize Cumhuriyetin ilk   yıllarında Atamızın gençlerimize ve eğitime verdiği  değeri anlatan bir drama, şiirler, dans ve bayrak  gösterileri gibi etkinliklerle katkıda bulundular.

İELEV Özel  Lisesi gençleri Atamızın emanetinin yılmaz bekçileri ve Cumhuriyetin aydınlık yüzü olduklarını  yaptıkları gösterilerle bir kez daha vurguladılar.

İELEV  Özel Lisesinin Hazırlık, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencileri; “Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri “ kapsamında hazırladıkları projeleri “29 Ekim Sergisi” adıyla törenimizin gerçekleştiği Maslak TİM Show Center'da fuaye alanında sergilediler.


Foto Galeri