29.5.2022

Case Not Closed Proje Grubu Almanya’daydı

Bir senedir eğitimleri ve seminerleri  devam eden, İELEV Özel Lisesi 11. sınıf öğrencilerinden Nilüfer G., Aslı G., Deniz D., İdil Aslı T., Berin D., Elvin I., katılımcısı oldukları, Anne Frank Zentrum’un desteği ile yürüttüğümüz “Case Not Closed” projesi kapsamında Berlin'e  seyahat ettiler..

Almanya’dan 10 öğrenci ile birlikte  biyografik araştırmalar sürdüren ekip, Açı Lisesinden de 6 öğrencinin katılımıyla toplama kampları, müzeler ve tarihi mekanları ziyaret etme fırsatı yakaladı.

Hem uluslararası öğrencilerle kaynaşarak fikir alışverişi yapma, hem de araştırmalarını derinleştirme imkanı sağlayan İELEV Lisesi ve Açı ekibi, araştırmalarının çıktılarını önümüzdeki yıl tüm okullar ile paylaşmayı planlıyor.