6.2.2020

CAS Panel

06.02.2020 tarihinde 10. ve 11. Sınıf öğrencilerimize IB’ nin gerekliliklerinden olan CAS (creativty, activty, service) kapsamında uzun soluklu sosyal sorumluluk ve gönüllülük çalışmalarına yönelik “Birlikte Daha İyi Bir Gelecek İçin” adı altında bir panel düzenledik. Bu etkinlikle edinecekleri bilgiler ışığında öğrencilerimizin sosyal sorumluluğun ne olduğunu anlamalarını ve bu bağlamda kendilerini de değiştirecek bir başlangıç yapmalarını hedefliyoruz.

Panelimize sivil toplum kuruluşlarından olan Koruncuk Vakfı, Tohum Otizm, TOÇEV ve Puduhepa ve Kız Kardeşleri temsilcileri katılarak öğrencilerimize önce vizyon ve misyonlarını aktardılar, daha sonrasında ise gönüllülük ve sosyal sorumlulukla ilgili bilgi verdiler.

Etkinliğimizin ikinci bölümünde 11. Sınıf öğrencilerimize Koruncuk Vakfının Genel

Müdürünün de katılımı ile bir “Gönüllülük Eğitimi” gerçekleştirildi. Bizlere zaman ayırarak değerli bilgiler paylaşan sivil toplum kuruluşları yetkililerine çok teşekkür ederiz.