12.4.2024

Almanya’da Üniversite Gezisi Yaptık

İELEV Özel Lisesi 11. sınıf öğrencilerimiz, 8-12 Nisan 2024 tarihlerinde Almanya’ya  üniversite gezisi gerçekleştirdi. Gezi sırasında öğrencilerimiz Köln Üniversitesi, RWTH Aachen, Bonn Rheinische Friedrich-Wilhelms Üniversitesi, TU Berlin, HTW Berlin ve Freie Berlin Üniversitelerini ziyaret etti. Öğrencilerimiz, üniversitelerde düzenlenen bilgilendirme etkinliklerinin yanı sıra Köln ve Berlin’de bölgelerin kültürel özelliklerini, tarihî yapılarını ve ünlü turistik yerlerini tanıma fırsatı buldu. Gezide öğrencilerimize rehberlik eden Yurt Dışı Eğitim Danışmanımız Nihal Gürbüzer’e, geziye rehberlik eden Müdür Yardımcımız Nurettin Çelik ve öğretmenimiz Nilgün Yılmaz Alkan’a emekleri için teşekkür ederiz.