11.12.2022

Abdülmecid Efendi Köşkü - İsmi Lazım Değil - Modern Sanat Sergisi

İELEV Özel Lisesi 9. sınıf Yaratıcı Tasarım ve Fotoğraf Kulübü öğrencileri; Abdülmecid Efendi Köşkünde,  17. İstanbul Bienali'nde yer alan “İsmi Lâzım Değil” sergisini rehberli tur programı ile ziyaret ettiler.

İzleyiciler tarafından çok beğenildiği için süresi 11 Aralık’a kadar uzatılan sergiyi gezen öğrencilerimiz modern sanatı tanımanın ve güncel kültür-sanat nesnelerini bilinçli olarak incelemenin tadını çıkardılar.

Sergiyi sergi rehberi ile gezen öğrencilerimiz, sanatçılar ve eserleri hakkında bilgilendiler. Yaratıcı Tasarım Kulübü öğrencilerimiz gelecekte üreticileri eserlerine ilham olacak yeni fikirlerle karşılaştılar. Fotoğraf kulübü öğrencilerimiz ise eserlerin ve mekanın yaratıcı fotoğraflarını çekerek kendilerini geliştirdiler.