Haberler< Geri dönün

21.11.2019

9. Sınıflar Arter Kültür Merkezi Gezisi

ELEV Özel Lisesi 9. sınıf Görsel Sanatlar dersi öğrencilerimiz; 21 Kasım Perşembe günü, 13 Eylül’de açılan ARTER’in Dolapdere’deki yeni binasını, koleksiyon ve koleksiyon dışı sanat sergilerini, rehberli tur ile gezdiler.

Arter, Eylül ayından itibaren Grimshaw Mimarlık’ın tasarladığı binasında koleksiyonunun hem içinden hem de dışından oluşturduğu sergilerin yanı sıra farklı disiplinleri bir araya getiren etkinlikleri, film ve öğrenme programı ve yayınlarıyla sanatı geniş kitlelerle buluşturuyor. Toplam 18.000 metrekare kapalı alana sahip binada sergi alanlarının yanı sıra performans salonları, öğrenme ve etkinlik alanları, kütüphane, konservasyon laboratuvarı, sanat yayınlarına odaklanan bir kitabevi ve yeme/içme alanları bulunuyor.