24.5.2023

3. Fotoğraf Sergisi - 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı

İELEV Fotoğraf Kulübü, 3. Fotoğraf Sergisini bu yıl, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenledi. Sergimizin açılışını İELEV Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sayın Prof. Dr. Gökhan Uzgören, Lisemiz Direktörü Sayın Thomas Stahlmann ve Okul Müdürümüz Sayın Selmin Köksel yaptılar.

Fotoğraf sanatının bizlere sunduğu güzellik, duygu ve düşünceleri yansıtan bu sergi, aralarında değerli mezunlarımız ve öğretmenlerimizin de bulunduğu üyelerimizin emek ve katkılarıyla ortaya çıktı.

Sergilenen fotoğrafların satışından elde edilen gelir, Anadolu’da ortaokul çağındaki kız çocuklarının okuyup kendi ayakları üzerinde durabilen güçlü kadınlar olabilmeleri için Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğine bağışlanacaktır.