18.3.2024

18 Mart Çanakkale Zaferi'ni Kutladık ve Şehitlerimizi Andık

İELEV Özel Lisemizde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü töreni düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından törenimiz Okul Müdürümüz Selmin Köksel’in konuşmasıyla açıldı. Ardından Biyoloji Öğretmenimiz Lena Halstenberg bu önemli günle ilgili duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Törenimizde Biyoloji Öğretmenimiz Sema Takmaz’ın bağlaması eşliğinde öğrencimiz Dora Kınoğlu türküler seslendirdi. Tiyatro Kulübümüz günün duygusunu yansıtan bir drama gösterisi sergiledi ve Hazırlık A sınıfı öğrencilerimiz oratoryo performansı yaptı. Son derece duygusal bir ortamda gerçekleşen törende emeği geçen bütün öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e ve bağımsızlığımız uğruna canlarını veren şehitlerimize teşekkürü bir borç biliriz.