Kulüp Çalışmaları

Öğrencilerimizin yoğun ders temposu içinde rahatlamaları, takım oyunları ile birlik ruhu, bireysel spor ve etkinliklerle özgüven kazanabilmeleri, bedenlerine ve kişiliklerine karşı olumlu tutum geliştirebilmeleri, yaratıcılık, üretkenlik, estetik gelişim kaydedebilmeleri uygulamalı dersler ve etkinliklerle mümkündür. Her öğrencinin, ilgi duyduğu alanda kendisini geliştirmesi, bu doğrultuda deneyim ve beceri elde etmesi için okullarımızda sanattan spora, yabancı dillerden fen ve sosyal bilimlere, hobi ve yaratıcılıktan doğal yaşama pek çok farklı kategoride öğrenci kulübü bulunmaktadır. Kulüp çalışmalarımız; 1,2, 3, 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerimize yöneliktir.

Eğitim yılı boyunca devam eden kulüp çalışmalarında öğrenciler hem ilgi duydukları alanlarda kendilerini geliştirme hem de keyifli ve renkli çalışmalara imza atma fırsatını elde eder. Uygulamalı ders öğretmenleri ve uzman öğreticilerle sürdürülen çalışmalar sonunda düzenlediğimiz geceler, törenler ve etkinliklerde görev alan öğrencilerimiz sorumluluk sahibi olmayı öğrenirler.

2018- 2019 Yılı Kulüp Kitapçıkları:

• İELEV Özel 125. Yıl İlkokulu/Ortaokulu Kulüp Kitapçığı için tıklayınız.
  • İELEV Özel İlkokulu/Ortaokulu Kulüp Kitapçığı için tıklayınız.