1984 yılında kısa ama güçlü sunumlar olarak yola çıkan TED; dünyayı daha derinden anlamaya çalışan, her disiplinden ve kültürden insanı ağırlayan küresel bir topluluktur. Fikirlerin gücüne tutkuyla inanan TED örgütü; tutumları, yaşamları ve nihayetinde dünyayı değiştiriyor. “TED.com”da, dünyanın en ilham vermiş düşünürlerinden ve tüm yıl boyunca hem çevrimiçi hem de TED ve TEDx etkinliklerinde fikirleri ve birbirleriyle etkileşimde bulunmak için meraklı ruhlardan oluşan bir topluluk oluşturuluyor.

İngilizce Bölümü tarafından, bu yıl itibariyle oluşturulan TEDxYouth Kulübü, 28 Mart 2020 tarihinde gerçekleşecek olan “TEDxYouth@IELEV125Çekmeköy” etkinliğine ev sahipliği yapacaktır. Etkinlik kapsamında TED, değerlerine uygun bir şekilde merak uyandıran ve güçlü bir etkileşim sağlayan konuşmalar gerçekleşecektir. Hem yurt içinden hem de yurt dışından katılacak olan konuşmacıların paylaşımları, öğrencilerimizin ufkunu açacak ve profesyonel bir etkinliğin organizasyonunu yapmanın mutluluğunu sağlayacaktır.

Etkinlik detayı için: https://www.ted.com/tedx/events/37244