İELEV Özel Lisemizi Tanımak için Tıklayınız

Etkinlikler ve Duyurular< Geri dönün

8.6.2022

Outdoor Classrom Day - Dışarıda Ders Yapma Günü

Apple Distinguished Schools okulu olarak öğrencilerimize zengin ve sınırsız öğretim ortamı oluşturmaya devam ediyoruz. Dışarıda Ders Yapma Günü, etkinlikleri kapsamında iPadlerimizle sınıf ortamımızı istediğimiz her yere taşıyoruz.

Her ders tasarımına özgü, uzman öğretmen kadromuz tarafından seçilen güncel iPad uygulamaları ile dijital eğitimde de liderlik yaparken öğrencilerimize yaratıcılık, iş birliği ve eleştirel düşünme gibi bilişsel alanlarda yetkinlik kazandırıyoruz.

Bu bağlamda, Dünyada “Outdoor Classrom Day” olarak bilinen Dışarıda Ders Yapma Günü etkinliklerinde, çok yönlü bireyler olarak yetiştirdiğimiz öğrencilerimiz açık havada derslerini işleyerek daha mutlu, sağlıklı ve verimli bir gün geçirdiler.