Etkinlikler ve Duyurular< Geri dönün

14.2.2023

Deprem Çalıştayı

Genel Müdürlüğümüz, İELEV Özel 125. Yıl Anaokulu/İlkokulu/Ortaokulu, İELEV Özel İlkokulu/Ortaokulu ve İELEV Özel Lisemizin yöneticileri, öğretmenleri ve ilgili birimlerin katıldığı, 14 Şubat Salı günü gerçekleşen Deprem Çalıştayımızda, titizlikle hazırlanmış olan Acil Durum Eylem Planlarımızın tekrar üzerinden geçtik; okullarımızın acil bir durumda eş güdümlü ve planlandığı şekilde hareket edebilmesi adına yapılması gereken aksiyonları yeniden değerlendirdik. Tüm okullarımızın katkılarıyla yapılan bu çalışmada okul bazında değerlendirmelerle; son yaşanan gelişmeleri de göz önüne alarak, iyileştirmeler ve ek tedbirler planladık. Okul bazında görev yapan Okul Afet Kurullarımız tarafından tüm ilgili birimlerin görev ve sorumlulukları ve eylem planları güncel tutulmakta ve planlı/plansız tatbikatlarla hazırlıklar yapılmaktadır.  Çalışmalarımızın velilerimizi ilgilendiren bölümüne ait detaylı bilgi, okul bazında, velilerimiz ile önümüzdeki günlerde paylaşılacaktır.

Ülkemizin içinden geçtiği bu zor günlerde, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara şifa diler; deprem arama kurtarma  ve destek çalışmalarında sahada görev yapan tüm personele şükranlarımızı sunarız.