11.5.2018

II. Bilişim Haftası’nı Birbirinden Güzel Etkinliklerle Kutladık!

07-11 Mayıs 2018 tarihleri arasında, okulumuzda, Bilişim Teknolojileri Bölümümüzün liderliğinde kutlanan “Bilişim Teknolojileri Haftası” birbirinden farklı, renkli, heyecanlı, eğlendirirken öğreten etkinliklerle doluydu.

07 Mayıs 2018 Pazartesi günü, İELEV Özel Ana Sınıfı öğrencileri "Albert Robot ile Blok Tabanlı Programlama" konulu atölye çalışması yaptılar.

07 Mayıs 2018 Pazartesi günü, İELEV Özel İlkokulu 3. sınıf öğrencileri "Littlebits ile Temel Elektronik Devreleri" konulu atölye çalışması yaptılar.

07 Mayıs 2018 Pazartesi günü, İELEV Özel İlkokulu 2. sınıf öğrencileri "Littlebits ile Temel Elektronik Devreleri" konulu atölye çalışması yaptılar.

08 Mayıs 2018 Salı günü, İELEV Özel İlkokulu 1. sınıf öğrencileri "Albert Robot ile Blok Tabanlı Programlama" konulu atölye çalışması yaptılar.

09 Mayıs 2018 Çarşamba günü,   Bahçeşehir Üniversitesi Siber Güvenlik Uzmanı Sn. Canan BULUT, İELEV Özel İlkokulu 3 ve 4. sınıf öğrencileri ile "Güvenli İnternet" konulu söyleşi yaptı.

09 Mayıs 2018 Çarşamba günü, Bahçeşehir Üniversitesi Siber Güvenlik Uzmanı Sn. Canan BULUT, İELEV Ortaokulu 5 ve 6. sınıf öğrencileri ile "Nesnelerin İnterneti" konulu söyleşi gerçekleştirdi.

10 Mayıs 2018 Perşembe günü, İELEV Özel İlkokulu ve Ortaokulu Maker Kulübü öğrencileri Çırak Atölye’de "Teknoloji ve Ahşap" konulu atölye çalışmasına katıldılar.

11 Mayıs 2018 Cuma günü, Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sn. Şenol YÜKSEL, İstanbul Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi 4. sınıf öğrencileri Sn. Uygar ÇELEBİ, Sn. Samet HİMYERİ ve Sn. Ebru AKGÜN; İELEV İlkokulu 4. sınıf öğrencilerimizle  "Stop Motion" konulu atölye çalışması yaptılar.

Hafta boyunca tüm etkinliklerde keyifle yer alan öğretmen ve öğrencilerimizle teknoloji alanında farklı bilgi ve tecrübeler edinmenin gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Konuklarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.