9.6.2018

İELEV Özel İlkokulu / Ortaokulu Geleneksel Müzik Şenliği

09 Haziran 2018 Cumartesi günü, Leyla Gencer Opera ve Kültür Merkezinde düzenlediğimiz “Geleneksel Müzik Şenliği”mizde, öğrencilerimiz ve kardeş okulumuz Bolu Gökçesu İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerinden oluşan Gökçesu korosu bizlere müzik, dans ve pandomimle dolu güzel bir akşam yaşattı.

Bolu Gökçesu korosu ile başlayan etkinliğimiz; gitar performansları, ritim ve dans grupları, beden perküsyonu, İELEV Ensemble&Rock orkestrası ve okul korosunda görev alan öğrencilerimizin başarılı performansları ile sona erdi. Finalde koromuzun seslendirdiği Haydi Gidelim türküsüne izleyicilerimiz coşkuyla eşlik ettiler. Öğrencilerimizi kutlar, emek veren öğretmenlerimize ve tüm çalışanlara teşekkür ederiz.