İELEV Özel Lisemizi Tanımak için Tıklayınız

İELEV Özel Lisesine Almanya’dan Akreditasyon

Akreditasyon 5 Nisan 2017 tarihinde Almanya Federal Cumhuriyetinin İstanbul Başkonsolosluğunda atılan imzalarla yürürlüğe girdi.

Gemischtsprachiges Internationales Baccalaureat ile ileri düzeyde iki yabancı dil

İELEV Özel Lisesi, tüm dünyada, müfredatını üç dil (Türkçe, Almanca, İngilizce) üzerine kurgulayan tek lise olma özelliğini taşımaktadır.

Gemischtsprachiges Internationales Baccalaureat Diploma Programı ile yurt dışında üniversite seçenekleri

Gemischtsprachiges International Baccalaureate Diploma Programı 100’den fazla ülkede geçerliliği olan uluslararası bir programdır.

Detaylı Bilgi için Tıklayınız

İELEV Özel Lisesi GIB (Gemischtsprachiges Internationales Baccalaureat) Akreditasyonunu aldı

İELEV Özel Lisesi, bu akreditasyonla bir IB okulu olmakla beraber Türkiye’nin ilk GIB (Gemischtsprachiges Internationales Baccalaureat) okulu olma özelliğini taşımaktadır.

İELEV Özel Lisemizi Tanımak için Tıklayınız

Sanal Sergimizi Ziyaret için Tıklayınız

İELEV' de Öğrenir; Hayata Taşır!

Öğrencilerimizin Kabul Aldığı Yurt Dışı ve Yurt İçi Üniversiteler

İELEV Özel Lisesi I GIB Diploması Başarısı

Aday Öğrenci Sistemine Giriş için tıklayınız

İELEV Okulları “Apple Distinguished School” Oldu

Apple Seçkin Okulları (Apple Distinguished Schools), Apple'ın öğretim ortamı vizyonunu gösteren, liderlik ve eğitimde mükemmellik merkezleri olarak tanımlanır. Bu okullarda, öğrenciler yaratıcılık, iş birliği, eleştirel düşünme gibi 21. Yüzyıl becerilerini geliştirmek için Apple ürünlerini kullanılır.

Deutsches Sprachdiplom alma olanağı İELEV’de

İELEV Okulları, Deutsches Sprachdiplom I- II diplomasını verme yetkisine sahiptir.

Değerli Velimiz, Okulumuzla ilgili ulaşmak istediğiniz birimlere buradan kolayca ulaşabilirsiniz.

Sevgili İELEVli, buradan arkadaşlarınla gerçekleştireceğin etkinliklere, duyurulara ve sınav takvimine kolayca ulaşabilirsin.

Sevgili Mezun İELEVli, bizimle bilgilerini, senden haberleri paylaşmanı dileriz. Buradan mezun arkadaşlarına kolayca ulaşabilirsin.