12.6.2024

Minik Kahramanlarımız Belgrad Ormanı'nda Yaşam Becerilerini Geliştirdi

İELEV Özel İlkokulu ana sınıfı öğrencilerimizin heyecanla beklediği Yaşam Becerileri Kampı'nı Belgrad Ormanı’nda başarıyla tamamladık. Bu keyifli etkinlikte minik kahramanlarımız hem doğa yürüyüşleri yaparak doğal güzelliklerin tadını çıkardılar hem de kamp kurma ve birlikte hareket etme gibi önemli becerilerini geliştirdiler. İzcilik kavramları ve doğa koruma bilinci aşılanan öğrencilerimiz, eğlenceli oyunlar aracılığıyla da bu önemli konuları pekiştirme fırsatını yakaladılar. Doğayla iç içe geçen bu kampta, öğrencilerimiz tüm canlılara karşı duyarlı ve saygılı bir tutum sergileyerek artan yemeklerini doğadaki hayvan dostlarıyla paylaştılar. Bu sayede hem onları mutlu ettiler hem de doğaya karşı olan sorumluluklarını yerine getirdiler.