12.6.2024

Ana Sınıfı Öğrencilerimiz İlkokula Hazırlanıyor

İELEV Özel İlkokulu Ana Sınıfı öğrencilerimizin yeni yolculuklarını kolaylaştırmak amacıyla düzenlediğimiz “İlkokula Merhaba” oryantasyon programımız başarıyla tamamladık. Minik öğrencilerimiz programa, ilk günlerinde sınıfların tanışıp kaynaşmasını sağlamak amacıyla düzenlenen etkileşimli oryantasyon oyunlarını oynayarak güne başladılar. Sabah kahvaltılarını, ilkokul yemekhanesinde kendileri için özel olarak hazırlanan alanda yapan minik öğrencilerimiz, ardından ilkokul öğretmenlerimizle birlikte 1. sınıf dersliklerinde örnek derslere katıldılar. Oryantasyon programının devamında konferans salonunda ilkokul öğrencilerinin anlattığı hikayeleri dinledikten sonra, öğrencilerimiz 1. sınıftaki arkadaşlarına merak ettikleri soruları sordular. 1. sınıf öğrencilerimiz de kendi deneyimlerini paylaşarak onlara rehberlik ettiler. Artık 1. sınıfa hazır olan öğrencilerimizi biz de sabırsızlıkla bekliyoruz.