1.12.2019

Yeni Yıl Heyecanı Başladı!

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 1, 2 ve 3. Sınıf öğrencilerimiz için yeni yıl takvimlerimizi hazırladık. Öğrencilerimiz, 1 Aralık tarihi itibariyle kendileri için hazırladığımız ufak sürprizleri almaya başladılar. Hediye aldıkları andaki sevinç görülmeye değerdi. 6 Aralık’ta ise kocaman bir sürpriz ile karşılaştılar. Tüm öğrencilerimiz tatlı lezzetler eşliğinde şarkılar söylediler ve onlar için hazırladığımız etkinliklere katılıp günün tadını keyifle çıkardılar.

Der Advent ist da!

Auch dieses Jahr durften sich unsere 1., 2, und 3. Klassen wieder über eine spannende Adventszeit mit vielen Überraschungen freuen! Anfang Dezember wurden die ersten Geschenke der Adventskalender geöffnet, woran bereits in den Wochen davor mit großer Aufregung und Neugier in den Klassen gearbeitet wurde. Am 6. Dezember gab es dann eine tolle Überraschung! Jedes Kind hat Leckereien bekommen und es wurden gemeinsam Lieder gesungen.