11.3.2020

Yaşamın Yetişkinlik Öncesi Dönemi Konulu Grup Çalışması

İELEV ÖZEL 125. YIL ANAOKULU VE İELEV ÖZEL 125. YIL İLKOKULU/ORTAOKULUNDA VELİLERİMİZLE PEDAGOJİ OKULU KAPSAMINDA YAPILAN “YAŞAMIN YETİŞKİNLİK ÖNCESİ DÖNEMİ” KONULU GRUP ÇALIŞMASINI TAMAMLADIK.

İELEV Okullarında geleneksel hâle getirilen “Pedagoji Okulu” veli grup çalışması, İELEV Özel 125. Yıl Anaokulu ve İELEV Özel 125. Yıl İlkokulu/Ortaokulunda 11 Mart 2020 Çarşamba günü, 10.00 - 12.00 saatleri arasında “YAŞAMIN YETİŞKİNLİK ÖNCESİ DÖNEMİ” konu başlığıyla yapılmıştır. Hiç şüphesiz, anne baba olmak, dünyada yaşanabilecek en güzel ve en kutsal duygulardır. Ebeveyn olma rolünüze ışık tutmak ve yeni bakış açıları göstermek amaçlarıyla Rehberlik ve Psikolojik Danışma Bölümü olarak çocuk ile doğru iletişimi temel alan, çocuk yetiştirme sürecinde size yardımcı olacak bilgilerin deneyimler üzerinden paylaşıldığı çalışmamıza katılımlarından dolayı tüm velilerimize teşekkür ederiz.