11.5.2023

Yaratıcı Alman Yazarlar

İELEV Özel 125. Yıl İlkokulu 4. sınıf öğrencilerimiz, Lingua Yayınevi’nin her yıl düzenlediği “Yaratıcı Alman Yazarlar Yarışması”na katılmış ve başarılı olmuşlardır. Öğrencilerimiz, tüm yaratıcılıklarını kullanarak hayallerindeki hikayeleri Almanca olarak dile getirmişlerdir. Öğrencilerimiz, hem yaratıcılıklarını hem de Almanca ifadelerini geliştiren bu etkinlikten büyük keyif aldılar.

Kreative Autoren

Unsere 4. Klässler, die an unserer IELEV 125. Jahr Grundschule sind, sind kreative Autoren geworden. Sie haben die Gelegenheit bekommen, an dem ‘Kreativen Autoren’ Projekt vom Lingua Verlag teilzunehmen und haben sich als Schriftsteller betätigt. Sie haben ihre selbst erfundenen Geschichten geschrieben und wurden zu erfolgreichen Autoren.