11.3.2021

Toparlacık Tek Boynuz Masalı

“İELEV' de Çevrim İçi Etkinlik Akşamlarında” 1.ve 2. Sınıf Öğrencilerimiz Masal Dinlediler

İELEV Özel 125. Yıl İlkokulu / Ortaokulu  1.ve 2. sınıf öğrencilerimizle   İELEV' de  Çevrim İçi Etkinlik Akşamları kapsamında 1. Sınıf öğretmenimiz yazar Sumru Şengül tarafından  anlatılan "Toparlacık Tek Boynuz " masalını dinleme etkinliğini gerçekleştirdiler.

1.Sınıf öğretmenlerimiz tarafından organize edilen etkinlikte, öğrencilerimiz Sumru Şengül öğretmenimizin kendi yazdığı masalı dinlediler.

Masaldan anladıklarını hayalleriyle süsleyerek  çizerken yaratıcılıklarını ortaya koymanın mutluluğu içinde eğlendiler.

Masal dinleme etkinliği sonunda yaptıkları çalışmalarını arkadaşlarına ve öğretmenlerine sunarak hayallerini paylaşmanın ve dinlemenin  fırsatını buldular.

1. Sınıf Öğretmenleri