23.11.2021

Şenay Kasap ve Zehra Kasap ile Zamanını Yöneten Çocuklar Eseri Hakkında Keyifli Bir Söyleşi Gerçekleştirildi

İELEV Özel 125. Yıl İlkokulu 4. sınıf öğrencilerimizle 23 Kasım Salı günü Türkçe dersi eser inceleme etkinliği gerçekleştirdik. “Zamanını Yöneten Çocuklar” kitabı üzerinden yazarlarımız / eğitimcilerimiz Zehra Kasap ve Şenay Kasap ile keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik. Zaman yönetimi hakkında son derece önemli bilgiler edindik ve hayatımızın farklı alanlarında zaman yönetimini uygulama imkânımızın olduğunu gördük. Zamanımızı iyi yönettiğimizde neler kazanabileceğimizi fark ettik. Söyleşi boyunca Şenay Hanım ile Zehra Hanım’ın öğrencilerimize sorduğu sorular ve öğrencilerimizin sorulara verdiği yanıtlar coşku dolu anlar yaşamamıza neden oldu.